Cuchillo voetbalschool

Cuchillo® Voetbalschool

Cuchillo® Voetbalschool is er voor liefhebbers  om zich te ontwikkelen naar hun eigen plafond. Dit gebeurt met een gevarieerd programma van vier dimensionale trainingen, wedstrijden en toernooien boven jouw clubniveau. Wij geven houvast aan meetbare ontwikkeling van alle niveaus. Van e-learning opdrachten voor thuis, tot het behalen van voetbaldiploma’s.

0
modules per seizoen
0
trainingen per module
0
Plaatsen per klas
0
Per module incl. materialen

De leukste voetbalschool van Nederland

Voor jongens en meisjes O7 t/m O12

Wat doe je op de Cuchillo® Voetbalschool?

Voor Spelers Die Wat Meer Willen Beleven Met Cuchillo®

De trainingen zijn in modules van steeds vier weken. Tijdens de training komen de verschillende de verschillende voetbaltechnische vaardigheden aan bod.

Unieke combinatie
De voetbaltechniektraining is gekoppeld aan de niveau eisen van de KNVB en de leeftijdsspecifieke kenmerken bij het onderwijs. De trainingen kennen een spannend voetbalverhaal (vooraf online af te luisteren) en een e-learning challenge. Zo komen verschillende ontwikkeldoelen bij elkaar.
Merken de kinderen hier iets van? Nee! Zij vinden het leuk om het volgende hoofdstuk in het verhaal te horen, waarin ook de voetbaltraining/uitdaging en opdrachten zitten verwerkt. Zo spelen zij meer in vrije tijd, terwijl zij leren! Van rekenen tot aardrijkskunde.

Bij aanvang van de training vragen wij u door middel van het startformulier aan te geven met welke specifieke vak van school (taal of rekenen)  er geoefend moet worden. Op basis hiervan krijgt uw kind uitleg en oefeningen aangeboden passend bij zijn of haar eigen niveau. Beheerst uw kind de nieuwe geleerde vaardigheden? Super! Hij of zij gaat dan verder met het volgende onderdeel in de volgende module.

Cuchillo voetbalschool

Combineer voetbal, school & beleving op een speelse manier!

een heel jaar leren, spelen & beleven

wat je moet Kunnen!

Techniektraining

Met spannende verhalen spelen wij in op de belevingswereld van de kinderen. Door de verhalen begrijpen de kinderen beter wat er van hun verwacht wordt.

Taal of rekenen

Je kunt altijd ergens hulp bij gebruiken. Wij zorgen met ons online programma, dat je stappen maakt op school. Of gewoon uitgedaagd blijft. En wij kunnen dat toetsen!

Modules

Er wordt getraind in modules van vier weken, dus elk onderdeel wordt in vier stappen aangeleerd, binnen het Praatje, Plaatje, Daadje principe.

Meetbaar maken

Oefeningen en trainingen zijn op je leeftijdsniveau, eronder of erboven. Jouw niveau blijkt uit je eigen ontwikkeling.

Onze trainers

De professionals van Cuchillo Voetbalschool zijn mensen die weten wat talent nodig heeft om zich te ontluiken. Het zijn gediplomeerde, pedagogisch opgeleide trainers, specialisten en vooraf vernieuwers in het voetballandschap. Zij beschikken over een VOG en zijn minimaal mbo4 opgeleid.

Wat je gaat beleven!

Voetbaldiploma's

De voetbaldiploma’s zijn een beloning voor je ontwikkeling! Je kunt diploma’s halen op drie niveaus, gebaseerd op leeftijd, weerstand en resultaat. Iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen tempo en krijgt na elke module een certificaat, naast het diploma.

Diploma Conference League

Diploma Europa

League

Diploma Champions League

Waarom huiswerkbegeleiding
op via de voetbalschool?

Kinderen krijgen vanaf de basisschool al huiswerk mee. Meestal beginnen basisscholen in groep 6 al met huiswerk opgeven.  Dit is best nieuw voor de basisschoolleerlingen. Sommigen hebben daar een extra steuntje in de rug voor nodig. 

Met een huiswerkbegeleider kunnen de kinderen bijvoorbeeld voor vakken leren, sommen en/of opdrachten maken, spreekbeurten of werkstukken voorbereiden en extra oefenen. 

Hulp bij het maken van goede samenvattingen en mindmaps maken hoort er ook allemaal bij De huiswerkbegeleider en de leerling maken samen een strakke huiswerkplanning, zodat het huiswerk altijd netjes in orde is. Daarnaast leert een leerling ook leermethodes aan tijdens huiswerkbegeleiding. 

De beste manieren om voor een toets te leren, voor op de basisschool, maar ook ter voorbereiding op de middelbare school. Je kunt nooit te vroeg beginnen. 

Wil je nog meer beleven?

Hét grootste Paastoernooi van Europa in Barcelona!

Copa
Semana Santa
Pasen 2023

Dit toernooi wordt georganiseerd langs de kustlijn van de Costa’s bij Barcelona Maresme in Spanje.

Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar en vooral Calella de la Costa zijn internationaal bekend.

Meer dan 200 teams  doen aan dit toernooi mee en zijn afkomstig uit Algerije, Argentinië, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Japan, Canada, Kroatië, Libanon, Mexico, Nederland, Noord-Ierland, Noorwegen, Zwitserland, Servië, Spanje, Verenigde Staten Wil jij er ook spelen?

Spelen in Portugal

Het toernooi van wereldster CR7 in zijn eigen stadion!

Cristiano Ronaldo Cup 2023
Portugal

een onvergetelijke ervaring voor spelers 

geboren tussen 2010 en 2016!

Speciaal voor Talenten!!

Spelend bij amateurclubs

O8 t/m O12

JeugdPlan Nederland

Heb je zin in fantastische ervaringen, voetballen en plezier maken met nieuwe vrienden of vriendinnen in de stijl en ambiance van de top?

Dan is Jeugdplan Nederland precies wat jij zoekt!

Speel jij straks op het Jeugd WK 2023?