Spelen, Ontwikkelen, Beleven
met cuchillo®

Dit seizoen kan voor jou onvergetelijk  worden. Leden van de Club Academie kunnen rekenen op een gevarieerd talentenprogramma, waar richting één of meer internationale toernooien jouw voetbal-, school- en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. 

0
Wedstrijd Teams
0
Plaatsen in vier Leeftijden
0
Buitenlandse Toernooien
0 %
voetbalplezier & Ervaring

Het ultieme leerprogramma voor voetballers waar alle ouders blij van worden.

Voor alle niveaus

Wat je gaat doen!

Voor Spelers Die Wat Meer Willen Beleven Met Cuchillo®

Ben je één van de  voetballertjes die tot dit programma behoren,  dan werk je het hele schooljaar toe naar een beloning in de schoolvakantie(s), nl. het spelen van een toernooien, in Nederland,  Duitsland en Spanje. 

Let wel, dit is geen talentenprogramma, maar voor alle niveaus.  Snel aanmelden om je plekje te bemachtigen is genoeg!

Door deel te nemen krijg je een coaching programma wat je helpt voor de rest van je leven. 

In de herfstvakantie, kerstvakantie en krokusvakantie komen de spelers en speelsters steeds voor een ééndaagse belevenis bij elkaar en in het weekend van 26 t/m 28 mei 2023 genieten zij de ultieme beloning op grootse toernooien.

Inschrijven is mogelijk tot 30 september 2022. 

Combineer voetbal, school & beleving op een speelse manier met als beloning genieten op een grote buitenlandse toernooien!

een heel jaar leren, spelen & beleven

wat je moet Kunnen!

Voetbalplezier

Ongeacht je spelniveau, achtergrond of sekse, iedereen kan in principe deelnemen aan dit programma. Je plezier en passie staat voorop. Wij zorgen ervoor dat je altijd met plezier werkt aan je eigen ontwikkeling. Durf je?

Taal of Rekenen?

Na enkele weken school is het duidelijk. Je kunt altijd ergens hulp bij gebruiken. Wij zorgen met ons online programma, dat je stappen maakt op school. Of gewoon uitgedaagd blijft.
En op de Voetbaldagen kunnen wij dat toetsen!

Spaans of Engels?

Voetballen in een ander land, dan moet je ook een andere taal kunnen spreken. Je volgt een Kids Engelse taalcursus voor voetballers. Kies je om (ook) deel te nemen aan een toernooi in Spanje, dan ga je Spaans Leren met Cuchillo!

Mindset en Lifestyle

Regels zijn regels, afspraak is afspraak. Dat is het waar jij ook mee aan de slag gaat. Je tekent een contract met ons en ouders, waarin afspraken staan waar jij je aan houdt op school, thuis en met voetbal. En wij kunnen ALLES ZIEN wat je doet!

Wat je gaat leren!

Voetbal Vakantiedagen

Herfstvakantie

Na deze dagen ga je werken aan het nakomen van afspraken en het denken als je favoriete profvoetballer. Met een 30 dagen planner, waarmee je echt aan de slag gaat met voetbal en school, bouwen we naar een mooie beleving.

Kerstvakantie

Na deze Dagen ga je werken aan het verbeteren van je taal of rekenen (of begrijpend lezen) op school en willen we dat ook later op je rapport terug zien. Je volgt hiervoor ons Cuchillo online programma.

Krokusvakantie

Na deze periode ga je werken aan de basis van een vreemde taal, met het Engels Programma van Young Men United. Kies je voor het pluspakket, het toernooi Copa Santa (in maart) dan volg je Spaanse les met Cuchillo

Wat je gaat beleven!

26 t/m 28 mei 2023
International Cup Weekend!

Wij creëren een prettige, gedenkwaardige en competitieve voetbalervaring om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkeling aan al jouw verwachtingen voldoet. 

3 dagen, 2 nachten als een echte topvoetballer spelen tegen teams uit Spanje, België, Engeland, Frankrijk,  Duitsland.

JO9

Köln

JO10

Dusseldorf

JO11

Dusseldorf

JO12

Bielefeld

Het Voetbal VakantieDagen Programma:

Een jaar lang spelen, ontwikkelen en beleven met Cuchillo®

Tijdens het Voetbal VakantieDagen Programma ontwikkelt de speler zich tot een complete voetballer en mens. 

Mindset en Lifestyle, Rekenen, Taal en (Begrijpend) Lezen worden op een speelse en laagdrempelige manier aangeboden en begeleid, naar de behoefte van de voetballer. Allemaal in het teken van de voetbaldroom.

In de herfstvakantie, kerstvakantie en krokusvakantie komen de spelers en speelsters voor een ééndaagse belevenis bij elkaar om te toetsen wat er de periode ervoor is geleerd, of periode erna, ontwikkelt moet worden. Uiteraard weer op een speelse en leuke manier. Het voetbalniveau is hierbij niet belangrijk! Het is namelijk geen talentenprogramma.

Als klap op de vuurpijl genieten zij in het weekend van 26 t/m 28 mei 2023 de ultieme beloning op grootse toernooien.

LET OP! Het aantal deelnemers is beperkt.

Wil je nog meer beleven?

Hét grootste Paastoernooi van Europa in Barcelona!

Copa
Semana Santa
Pasen 2023

Dit toernooi wordt georganiseerd langs de kustlijn van de Costa’s bij Barcelona Maresme in Spanje.

Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar en vooral Calella de la Costa zijn internationaal bekend.

Meer dan 200 teams  doen aan dit toernooi mee en zijn afkomstig uit Algerije, Argentinië, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Japan, Canada, Kroatië, Libanon, Mexico, Nederland, Noord-Ierland, Noorwegen, Zwitserland, Servië, Spanje, Verenigde Staten Wil jij er ook spelen?

Spelen in Portugal

Het toernooi van wereldster CR7 in zijn eigen stadion!

Cristiano Ronaldo Cup 2023
Portugal

een onvergetelijke ervaring voor spelers 

geboren tussen 2010 en 2016!

Speciaal voor Talenten!!

Spelend bij amateurclubs

O8 t/m O12

JeugdPlan Nederland

Heb je zin in fantastische ervaringen, voetballen en plezier maken met nieuwe vrienden of vriendinnen in de stijl en ambiance van de top?

Dan is Jeugdplan Nederland precies wat jij zoekt!

Speel jij straks op het Jeugd WK 2023?