taaltraining met cuchillo

Voetballend Taal verbeteren
op School met cuchillo®

Vindt uw kind al die spellingregels maar ingewikkeld? Weet hij of zij niet wanneer welke regel toegepast moet worden? Of heeft hij of zij alleen moeite met de werkwoordspelling? Het structureel aanleren, oefenen en bijspijkeren is dan noodzakelijk. Talent World biedt daarom aan leerlingen van groep 3 t/m groep 8 de Taaltraining aan!

0
modules per schooljaar
0
lesuren per module
0
Plaatsen per geboortejaar
0
Per module incl. materialen

TaalTrainingen voor voetballers

Voor leerlingen van groep 3 t/m groep 8

Wat je gaat doen!

Voor Spelers Die Wat Meer Willen Beleven Met Cuchillo®

Wat houdt de taaltraining in?

Tijdens de taaltraining komen de verschillende de verschillende onderdelen van taal aan bod. Zo wordt er gewerkt aan onder andere spelling, werkwoordspelling, grammatica.

Unieke combinatie

Voor onze trainingen werken wij met een praktijkleeromgeving (het voetbalveld) in combinatie met directe ondersteuning en uitleg door de begeleider. Bij aanvang van de training vragen wij u door middel van het startformulier aan te geven met welke specifieke onderdelen van taal er geoefend moet worden. Op basis hiervan krijgt uw kind uitleg en oefeningen aangeboden passend bij zijn of haar eigen niveau. Beheerst uw kind de nieuwe geleerde vaardigheden? Super! Hij of zij gaat dan verder met het volgende onderdeel.

Kosten
De kosten voor deze training is €42,- per les. Een les duurt 1,5 uur.

Combineer voetbal, school & beleving op een speelse manier!

een heel jaar leren, spelen & beleven

wat je moet Kunnen!

Cuchillo training

Ongeacht je spelniveau, achtergrond of sekse, iedereen kan in principe deelnemen aan dit programma. Je plezier en passie staat voorop. Wij zorgen ervoor dat je altijd met plezier werkt aan je eigen ontwikkeling. Durf je?

Luisteren

Na enkele weken school is het duidelijk. Je kunt altijd ergens hulp bij gebruiken. Wij zorgen met ons online programma, dat je stappen maakt op school. Of gewoon uitgedaagd blijft.
En op de Voetbaldagen kunnen wij dat toetsen!

Gesprekken voeren

Voetballen in een ander land, dan moet je ook een andere taal kunnen spreken. Je volgt een Kids Engelse taalcursus voor voetballers. Kies je om (ook) deel te nemen aan een toernooi in Spanje, dan ga je Spaans Leren met Cuchillo!

Lezen

Regels zijn regels, afspraak is afspraak. Dat is het waar jij ook mee aan de slag gaat. Je tekent een contract met ons en ouders, waarin afspraken staan waar jij je aan houdt op school, thuis en met voetbal. En wij kunnen ALLES ZIEN wat je doet!

Begrijpend Lezen

Heeft uw kind moeite met begrijpend lezen?
Struikelt hij of zij over de structuur van de tekst of de verschillende soorten vragen?
Weet u niet waar u moet beginnen om uw kind hierbij te ondersteunen?

Het aanbod

Talent Campus biedt aan leerlingen van groep 3 t/m groep 8 de begrijpend lezen training waarin uw kind alle vaardigheden en kennis op doet die nodig zijn bij het begrijpend lezen. De lessen zijn i.c.m. inspirerende sessies die zij begrijpen.

Het aanbod

Tijdens de training worden verschillende vaardigheden, strategieën en onderwerpen behandeld op het gebied van begrijpend lezen. Daarnaast komt ook woordenschat aan bod. De kinderen worden met leuk huiswerk uitdagingen geprikkeld.

Werkwijze

Er wordt uitgebreid geoefend met het maken van korte en lange leesteksten waarbij de leerling de verschillende strategieën leert in verschillende type teksten toe te passen. De training vindt elke week plaats.

Wat je gaat beleven!

Oefenonderdelen

Wij creëren een prettige, gedenkwaardige en competitieve voetbalervaring om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkeling aan al jouw verwachtingen voldoet. 

Fase 1

Fase 2

Fase 3

Waarom huiswerkbegeleiding
op de basisschool?

Kinderen krijgen vanaf de basisschool al huiswerk mee. Meestal beginnen basisscholen in groep 6 al met huiswerk opgeven.  Dit is best nieuw voor de basisschoolleerlingen. Sommigen hebben daar een extra steuntje in de rug voor nodig. 

Met een huiswerkbegeleider kunnen de kinderen bijvoorbeeld voor vakken leren, sommen en/of opdrachten maken, spreekbeurten of werkstukken voorbereiden en extra oefenen. 

Hulp bij het maken van goede samenvattingen en mindmaps maken hoort er ook allemaal bij De huiswerkbegeleider en de leerling maken samen een strakke huiswerkplanning, zodat het huiswerk altijd netjes in orde is. Daarnaast leert een leerling ook leermethodes aan tijdens huiswerkbegeleiding. 

De beste manieren om voor een toets te leren, voor op de basisschool, maar ook ter voorbereiding op de middelbare school. Je kunt nooit te vroeg beginnen. 

Wil je nog meer beleven?

Hét grootste Paastoernooi van Europa in Barcelona!

Copa
Semana Santa
Pasen 2023

Dit toernooi wordt georganiseerd langs de kustlijn van de Costa’s bij Barcelona Maresme in Spanje.

Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar en vooral Calella de la Costa zijn internationaal bekend.

Meer dan 200 teams  doen aan dit toernooi mee en zijn afkomstig uit Algerije, Argentinië, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Japan, Canada, Kroatië, Libanon, Mexico, Nederland, Noord-Ierland, Noorwegen, Zwitserland, Servië, Spanje, Verenigde Staten Wil jij er ook spelen?

Spelen in Portugal

Het toernooi van wereldster CR7 in zijn eigen stadion!

Cristiano Ronaldo Cup 2023
Portugal

een onvergetelijke ervaring voor spelers 

geboren tussen 2010 en 2016!

Speciaal voor Talenten!!

Spelend bij amateurclubs

O8 t/m O12

JeugdPlan Nederland

Heb je zin in fantastische ervaringen, voetballen en plezier maken met nieuwe vrienden of vriendinnen in de stijl en ambiance van de top?

Dan is Jeugdplan Nederland precies wat jij zoekt!

Speel jij straks op het Jeugd WK 2023?