Beleef Onvergetelijke voetbalervaringen

Dit seizoen kan voor jou onvergetelijk  worden. Leden kunnen rekenen op een gevarieerd talentenprogramma, waar richting één of meer internationale belevenissen jouw voetbal- en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. 

0
Wedstrijd Teams
0
Plaatsen in vier Leeftijden
0
Buitenlandse Toernooien
0 %
voetbalplezier & Ervaring

Een Match Day Experience bij Newcastle United, of schitteren op het toernooi van Cristiano Ronaldo?

Voor spelers van 7 t/m 15 jaar

Wat je gaat doen!

Voor Spelers Die Wat Meer Willen Beleven Met Cuchillo®

Ben je één van de  voetballertjes die tot dit programma behoren,  dan werk je het hele schooljaar toe naar een beloning in de schoolvakantie(s), nl. het spelen van een toernooien, in Nederland,  Duitsland en Spanje. 

Let wel, dit is geen talentenprogramma, maar voor alle niveaus.  Snel aanmelden om je plekje te bemachtigen is genoeg!

Door deel te nemen krijg je een coaching programma wat je helpt voor de rest van je leven. 

In de herfstvakantie, kerstvakantie en krokusvakantie komen de spelers en speelsters steeds voor een ééndaagse belevenis bij elkaar en in het weekend van 26 t/m 28 mei 2023 genieten zij de ultieme beloning op grootse toernooien.

Inschrijven is mogelijk tot 30 september 2022. 

Combineer voetbal, school & beleving op een speelse manier met als beloning genieten op een grote buitenlandse toernooien!

Jouw voetbalDromen komen uit!

wat je moet Kunnen!

Reis

Ongeacht je spelniveau, achtergrond of sekse, iedereen kan in principe deelnemen aan dit programma. Je plezier en passie staat voorop. Wij zorgen ervoor dat je altijd met plezier werkt aan je eigen ontwikkeling. Durf je?

Verblijf

Na enkele weken school is het duidelijk. Je kunt altijd ergens hulp bij gebruiken. Wij zorgen met ons online programma, dat je stappen maakt op school. Of gewoon uitgedaagd blijft.
En op de Voetbaldagen kunnen wij dat toetsen!

Vervoer

Voetballen in een ander land, dan moet je ook een andere taal kunnen spreken. Je volgt een Kids Engelse taalcursus voor voetballers. Kies je om (ook) deel te nemen aan een toernooi in Spanje, dan ga je Spaans Leren met Cuchillo!

Uitjes/ Events

Regels zijn regels, afspraak is afspraak. Dat is het waar jij ook mee aan de slag gaat. Je tekent een contract met ons en ouders, waarin afspraken staan waar jij je aan houdt op school, thuis en met voetbal. En wij kunnen ALLES ZIEN wat je doet!

Het Buitenlandse Belevenissen Programma:

Spelen, ontwikkelen en beleven met Cuchillo®

Tijdens de Buitenlandse Belevenissen ontwikkelt de speler zich tot een complete voetballer en mens. 

Een vreemde taal leren en werken aan de juiste mindset worden op een speelse en laagdrempelige manier aangeboden en begeleid, naar de mogelijkheden van de voetballer. Allemaal in het teken van de voetbaldroom.

In de herfstvakantie, kerstvakantie en krokusvakantie komen de spelers en speelsters voor een ééndaagse belevenis bij elkaar om samen te trainen. Uiteraard weer op een speelse en leuke manier. Het voetbalniveau is hierbij niet belangrijk! Dat verbeteren wij wel! Het is namelijk geen talentenprogramma.

 

LET OP! Het aantal plaatsen is beperkt.

Voor ouders

belangrijke informatie

Herfstvakantie

Na deze dagen ga je werken aan het nakomen van afspraken en het denken als je favoriete profvoetballer. Met een 30 dagen planner, waarmee je echt aan de slag gaat met voetbal en school, bouwen we naar een mooie beleving.

Kerstvakantie

Na deze Dagen ga je werken aan het verbeteren van je taal of rekenen (of begrijpend lezen) op school en willen we dat ook later op je rapport terug zien. Je volgt hiervoor ons Cuchillo online programma.

Krokusvakantie

Na deze periode ga je werken aan de basis van een vreemde taal, met het Engels Programma van Young Men United. Kies je voor het pluspakket, het toernooi Copa Santa (in maart) dan volg je Spaanse les met Cuchillo

International Cup
Duitsland

26 t/m 28 mei 2023

Wij creëren een prettige, gedenkwaardige en competitieve voetbalervaring om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkeling aan al jouw verwachtingen voldoet. 

3 dagen, 2 nachten als een echte topvoetballer spelen tegen teams uit Spanje, België, Engeland, Frankrijk,  Duitsland.

JO9

Köln

JO10

Dusseldorf

JO11

Dusseldorf

JO12

Bielefeld

Het grootste Paastoernooi van Europa
in Barcelona!

Zes dagen topbelevenissen aan de Spaanse kust!

Copa
Semana Santa
Pasen 2023

Dit toernooi wordt georganiseerd langs de kustlijn van de Costa’s bij Barcelona Maresme in Spanje.

Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar en vooral Calella de la Costa zijn internationaal bekend.

Meer dan 200 teams  doen aan dit toernooi mee en zijn afkomstig uit Algerije, Argentinië, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Japan, Canada, Kroatië, Libanon, Mexico, Nederland, Noord-Ierland, Noorwegen, Zwitserland, Servië, Spanje, Verenigde Staten Wil jij er ook spelen?

Het toernooi van Cristiano Ronaldo in zijn eigen stadion in Madeira!

Zeven onvergetelijke voetbaldagen met een wereldster!

Cristiano Ronaldo Cup 2023
Portugal

een onvergetelijke ervaring voor spelers 

geboren tussen 2010 en 2016!

Wil je gescout worden?

voor spelers uitkomend in de hoogste teams per leeftijd

O8 t/m O12

JeugdPlan Nederland

Heb je zin in fantastische ervaringen, voetballen en plezier maken met nieuwe vrienden of vriendinnen in de stijl en ambiance van de top?

Dan is Jeugdplan Nederland precies wat jij zoekt!

Speel jij straks op het Jeugd WK 2023?